неділя, 14 жовтня 2012 12:42

"УДАР" знімає 32 кандидата на користь опозиції, але вимагає пожертвувати Ляпіною, Терьохіним та Бригинцем
5

Партія "УДАР" Віталія Кличка прийняла рішення зняти 32 кандидата у народні депутати в мажоритарних округах на користь кандидатів від Об'єднаної опозиції "Батьківщина". Мова про це йде в заяві, розміщеній на сайті партії в неділю.

"Батьківщина" приєдналася до позиції партії" УДАРу "щодо визначення єдиних кандидатів у мажоритарних округах за підсумками незалежних соцдосліджень і оцінки рівня підтримки кандидатів громадянами, а також їх перспектив об'єднати голоси виборців і перемогти представників Партії регіонів та її сателітів. Усвідомлюючи свою відповідальність перед українським народом і своїми виборцями, від партії "УДАР" на користь кандидатів від "Батьківщини" свої кандидатури знімають 26 висуванців ", - йдеться в заяві.

 

Ще 6 кандидатів від "УДАРу" знімають свої кандидатури на підтримку опозиційно налаштованих самовисуванців. "Ми розраховуємо, що цих самовисуванців ми підтримаємо спільно з" Батьківщиною "", - підкреслюють в партії.

 

Крім того, в "УДАР" вважають, що "Батьківщина", виходячи з тих же міркувань, відкличе своїх кандидатів з 22 округів.

 

"Ми виходимо з того, що єдиним критерієм вибору кандидатів є забезпечення результату - недопущення перемоги Партії регіонів - а не особисті амбіції політиків чи політичних сил", - підкреслюється в заяві.

 

Також в партії відзначають, що в округах, де перемога представників влади не є очевидною, або де зняття кандидата від "Батьківщини" або "УДАРу" не змінює ситуацію, "ми виходимо з принципу політичної конкуренції та закликаємо виборців підтримати того кандидата, чия позиція їм ближча".

 

"Партія "УДАР" не примушувала своїх кандидатів зняти кандидатуру. Абсолютна більшість з них зробили свідомий вибір. Ми очікуємо симетричних кроків від "Батьківщини", виходячи з результатів переговорів і підтримки кандидатів на виборчих округах", - йдеться в заяві.

Зараз ви читаєте новину «"УДАР" знімає 32 кандидата на користь опозиції, але вимагає пожертвувати Ляпіною, Терьохіним та Бригинцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути