неділя, 10 лютого 2013 18:36

УДАР намагається відіграти ситуацію за пасивність на початку роботи парламенту - Бала

УДАР намагається відіграти ситуацію за пасивність на початку роботи парламенту - Бала
На думку політолога, опозиція хоче, щоб усі плюси при розв'язанні цієї ситуації були пов'язані в першу чергу з УДАРом. Фото: gazeta.ua

Партія УДАР, спорядивши своїх депутатів на цілодобове чергування біля трибуни Верховної Ради, намагається показати українському суспільству, що є не менш активною та радикальною у відстоюванні певних питань, ніж "Свобода".

Так вважає директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала, про що він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Партія УДАР, на мою думку, зараз вирішила трохи відіграти ситуацію, - говорить політолог. - Адже на початку роботи парламенту в першу чергу ВО "Свобода", а також "Батьківщина" більше засвітилися в якихось конкретних силових діях. А УДАР тоді був менш активним".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У разі силового розблокування трибуни ситуація в Раді ще більше загостриться - Розенко

За словами Бали, сама назва політичної сили "УДАР", а також їхній лозунг "Настав час УДАРу" спонукає до радикальних дій.

"Таким чином, вважаю, зараз відбувається відігравання цієї ситуації. Тобто намагаються показати українському суспільству, що вони можуть також вести активну політику в цьому сенсі. У цьому розумінні це зараз грає в першу чергу на користь УДАРу", - вважає експерт.

На запитання, чи можливо таке, що опозиційні сили рівномірно розподілили між собою інтенсивність активності на тих чи інших подіях, політолог зазначив: "Ініціатива і заяви насамперед Кличка говорять про те, що вони хочуть бути все-таки основними ініціаторами всіх цих подій із введенням персонального голосування. Зокрема для того, щоб усі плюси, які будуть можливі при розв'язанні цієї ситуації чи при дострокових виборах були пов'язані в першу чергу з УДАРом".

Зараз ви читаєте новину «УДАР намагається відіграти ситуацію за пасивність на початку роботи парламенту - Бала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути