неділя, 10 лютого 2013 15:30

"Ударівці" сидять у Раді не дарма - пишуть законопроекти

"Ударівці" сидять у Раді не дарма - пишуть законопроекти
Нардепи Кличка створили робочу групу і працюють над проектами законів у залі ВР. Фото: unn.com.ua

Під час блокування президії Верховної Ради України, народні депутати від УДАРу продовжують працювати над законопроектами, - заявив нардеп (фракція УДАР) Валентин Наливайченко.

"Вдень, під час блокування, народні депутати від УДАРу, які відповідають за законопроекти по спрощенню оподаткування, лібералізацію економіки створили робочу групу і працюють над проектами законів у залі ВР", - заявив Наливайченко, повідомляє прес-служба партії в неділю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: І владі, і опозиції вигідне блокування роботи Ради - експерт

"Цим ми показуємо, що можна і потрібно особисто працювати у ВР. Ми відстоюємо принципову позицію незалежно від того, чи зрозуміють нас опоненти чи ні. Ми наполягаємо на особистій роботі, особистому голосуванні, особистій відповідальності народних депутатів. Ми зупинимо змову, за якою збиралися картки народних депутатів і приймалися закони проти власного народу", - зазначив парламентарій.

Нагадаємо, представники опозиції вранці 5 лютого заблокували президію і трибуну в залі засідань Верховної Ради України. Вони вимагають ввести персональне голосування.


Зараз ви читаєте новину «"Ударівці" сидять у Раді не дарма - пишуть законопроекти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути