неділя, 10 лютого 2013 16:47

У разі силового розблокування трибуни ситуація в Раді ще більше загостриться - Розенко

У разі силового розблокування трибуни ситуація в Раді ще більше загостриться - Розенко
Розенко запевнив, що УДАР не відступиться від питання персонального голосування, доки не вирішить його. Фото: epravda.com.ua

Якщо "регіонали" спробують силою розблокувати трибуну й президію Верховної Ради, де зараз чергують представники опозиції, то наштовхнуться на адекватну дію у відповідь.

Про це заявив у коментарі Gazeta.ua народний депутат від фракції УДАР Павло Розенко.

"Я не бачу якоїсь логіки у спробах "регіоналів" силового розблокування трибуни парламенту, - говорить він. - Я сумніваюся, що такий спосіб вирішення цієї ситуації дасть якийсь позитивний результат. Бо очевидно, що через силове розблокування справа не буде вирішеною, а навпаки - ситуація в Раді ще більше загостриться".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко і на вихідних навідується у Верховну Раду

Опозиціонер запевнив, що УДАР зі свого боку не відступиться від питання персонального голосування, доки не вирішить його.

"Верховна Рада України нормально запрацює лише в тому випадку, коли буде вирішене питання введення системи, яка б унеможливила голосування за інших депутатів. А силове розблокування викличе лише нашу відповідну, адекватну дію у відповідь", - наголосив Розенко.

Нагадаємо, представники опозиції вранці 5 лютого заблокували президію і трибуну в залі засідань Верховної Ради України. Вони вимагають ввести персональне голосування.

Зараз ви читаєте новину «У разі силового розблокування трибуни ситуація в Раді ще більше загостриться - Розенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути