неділя, 10 лютого 2013 15:06

Кличко і на вихідних навідується у Верховну Раду

Кличко і на вихідних навідується у Верховну Раду
Розенко повідомив, що в ці вихідні ніхто з представників партій "Свобода" і "Батьківщина" до них не приходив. Фото: facebook.com

Лідер партії УДАР Віталій Кличко приходить до своїх однопартійців, які тримають блокаду трибуни й президії парламенту, практично в кожну зміну, навіть у вихідні.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів народний депутат від фракції УДАР Павло Розенко.

"Ми продовжуємо чергувати біля трибуни Верховної Ради. Завжди у парламенті на чергуванні біля президії перебуває приблизно десять народних депутатів, - говорить він. - Віталій Кличко приходить до нардепів у Раду практично кожну зміну. Він підтримує нас, перебуває разом із нами. Тобто його присутність у Верховній Раді й зокрема в сесійній залі відчувається практично постійно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матіос принесла однопартійцям у Раду вареники й пиріжки

Розенко також повідомив, що в ці вихідні ніхто з представників партій "Свобода" і "Батьківщина" не приходив до сесійної зали.

"Очевидно, що двері в зал засідань Верховної Ради ніхто не закриває зсередини. Тому будь-який депутат може прийти і підтримати нашу акцію. Тобто не на словах, а конкретною підтримкою через конкретну дію участі в блокуванні протягом цих днів. Однак відповідної реакції поки що не було", - зазначив "ударівець".

Зараз ви читаєте новину «Кличко і на вихідних навідується у Верховну Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

107

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути