середа, 06 квітня 2011 15:10

У Житомирі націоналісти "стратять" олігархів

У Житомирі націоналісти "стратять" олігархів

У Житомирі представники Соціал-національної асамблеї (СНА) планують провести марш проти капіталізму. Під час акції активісти мають намір розіграти "перфоманс", на якому "будуть страчені основні українські олігархи".

Зокрема, як повідомили Gazeta.ua у прес-службі СНА, акцію заплановано на День міжнародної солідарності трудящих - 1 травня.

"Вперше в історії міста Житомир відбудеться марш проти капіталізму. Під синьо-жовтими прапорами крокуватимуть центральними вулицями міста не байдужі до долі своєї Батьківщини українці", - уточнили у СНА.

Серед вимог націоналістів - безкоштовна освіта та медицина, націоналізація стратегічних галузей економіки, демонтаж економічної системи капіталізму, як такої, "що забезпечує грабунок працюючих верств населення".

"Цьогорічне 1 травня увійде в історію нашого міста, бо захід проводитимуть соціал-націоналісти, а не лише організації лівого спрямування, які, прикриваючись соціальними гаслами, паплюжили первинний зміст цього традиційного для Європи свята. Також це є відповідь всім тим, хто намагається знищити нашу історичну пам'ять та вимагає перейменувати вулицю 1 Травня, яка обов'язково має бути у нашому місті", – розповів один із організаторів маршу Руслан Коцюбинський.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що в Україні може з'явитись нова політична партія правого радикального спрямування - Соціал-національна асамблея. Її установчий з'їзд заплановано на квітень 2011 року.


Зараз ви читаєте новину «У Житомирі націоналісти "стратять" олігархів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути