понеділок, 14 лютого 2011 12:25

Націоналісти влаштували агіт-пости проти тарифів Януковича

Націоналісти влаштували агіт-пости проти тарифів Януковича

У Харкові, Івано-Франківську, Чернігові та Донецьку націоналісти провели акції протесту проти нових "відверто грабіжницьких" тарифів та прийняття нових житлового та цивільного кодексів.

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі Соціал-національної асамблеї, активісти вимагали націоналізації енергогенеруючих підприємств України.

Зокрема, ініціатива івано-франківських соціал-націоналістів супроводжувалась радикальними пропозиціями щодо усунення діючої урядової системи. Також в ніч з 11 на 12 лютого на фасадах будівель переважної більшості ЖКГ та кількох приватних підприємств міста, таких як теплокомуненерго, водоекотехпром тощо, з'явився напис - "НІ грабіжницьким тарифам!".

Водночас, у Харкові під час мітингу СНА відбувся збір підписів під вимогами націоналізації енергогенеруючих підприємств. За годину акції активісти зібрали понад 300 підписів.

Разом з тим, у Чернігові соціал-націоналісти влаштували агіт-пост, на якому намагалися донести до місцевого населення інформацію про "злочини грабіжницького режиму Януковича".

За словами активістів, це виявилося досить простим завданням, адже "більшість українців вже відчула на собі силу "азарівських реформ".

"Українському населенню потрібна підтримка, потрібно знати і бачити, що є люди, які справді готові займатись не пустими балачками, а кинути виклик ворогу, який топче українську землю", - зазначили у СНА.

Зараз ви читаєте новину «Націоналісти влаштували агіт-пости проти тарифів Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути