Ексклюзиви
вівторок, 18 січня 2011 12:54

Україну очікує новий націоналістичний "сюрприз"

Україну очікує новий націоналістичний "сюрприз"

В Україні може з'явитись нова політична партія правого радикального спрямування - Соціал-національна асамблея (СНА - ред.). Її установчий з'їзд заплановано на квітень 2011 року.

Про це в коментарі Gazeta.ua повідомив речник СНА Сергій Осадчий.

На переконання соціал-націоналістів, повне розчарування у сучасному політикумі та політиках як від влади, так і від опозиції, вимагають від патріотичної молоді "єднання навколо ідеї нації в лавах соціал-націоналістичної партії".

За словами Осадчого, після проведення установчого з'їзду Асамблеї усі реєстраційні документи буде подано до Міністерства юстиції.

Водночас активіст не виключає спротиву з боку влади під час реєстрації партії. "Але ми звикли долати перепони. Маємо мету подолати й цю", - запевнив політик.

Він підкреслив, що соціал-націоналістичний рух не чекає від офіційної влади благословення. "Нам його не потрібно. На кожну дію знайдеться протидія. Політичних переслідувань не потрібно щодо нас чекати лише у майбутньому, тому що вони були неодноразово у минулому. Ми вже бувалі в цьому аспекті", - зазначив Осадчий, прокоментувавши можливість повної заборони діяльності подібної партії в Україні.

"Ми є широкофункціональний організований рух. Беремо на себе завдання боротися як на вулиці, так і у великій політиці, відстоювати соціальні та національні права українців", - резюмував речник Соціал-національної асамблеї.

Зараз ви читаєте новину «Україну очікує новий націоналістичний "сюрприз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути