пʼятниця, 13 грудня 2013 00:49

У Вінницькій облраді пропонують розпустити облдержадміністрацію

У Вінницькій облраді пропонують розпустити облдержадміністрацію
Олександр Мельник. Фото: vinnitsaok.com.ua

Депутат Вінницької облради Олександр Мельник оприлюднив у соціальній мережі звернення до голови облради Сергія Татусяка. В ньому просить скликати позачергову сесію облради та висловити недовіру Вінницькій облдержадміністрації. Натомість пропонує створити виконавчий комітет облради.

"Першими дали такий приклад івано-франківські депутати. Вони проголосували за повернення делегованих повноважень від облдержадміністрації. Так потрібно зробити усім облрадам. Бо наша влада має дуже міцну витримку. Вона не чує людей, не бачить мітингів, ігнорує звернення місцевих рад та  світової спільноти. Вже досить займатися пустою балаканиною та поширювати дипломатичні заяви. Настав час конкретних дій. Зараз треба висловити свою справжню громадянську позицію", - наголосив він.

Щоб заява набула чинності, її потрібно офіційно зареєструвати. Для внесення питання про створення виконкому в порядок денний позачергової сесії, необхідно зібрати 45 підписів депутатів.

"Впевнений, що серед наших депутатів набереться достатньо голосів для такого рішення. Адже не можна залишатися бездіяльними, коли мільйони людей кидають свої домівки і їдуть на Майдан боронити свободу нації. Та сумніваюся, що скличуть позачергову сесію, тому що 20 грудня запланована чергова. Але я буду добиватися, щоб це питання поставили. Звернувся до Сергія Пилиповича, як головного євроінтегратора, який вже давно заявив про це. Якщо він, дійсно, патріот, має зважити на це питання. Інша справа, які перешкоди йому тоді чинитимуть", - сказав Олександр Володимирович.

Нагадаємо, Олександр Мельник — єдиний  депутат Вінницької обласної ради, який вийшов із фракції Партії регіонів одразу після подій 30 листопада на Майдані Незалежності у Києві.

Зараз ви читаєте новину «У Вінницькій облраді пропонують розпустити облдержадміністрацію ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути