Ексклюзиви
середа, 13 жовтня 2010 12:52

У Ющенка можуть відібрати землю у центрі Києва

У Ющенка можуть відібрати землю у центрі Києва

Київрада може повернути в комунальну власність ділянку на Андріївському узвозі, яка належить структурам, які пов'язують з Петром і Ярославом Ющенком.

Як нагадує газета "Сегодня", на цьому місці планувалося побудувати Центр українського мистецтва.

За інформацією видання, на ділянку під "галерею Ющенка", як її називають у народі, яку нібито фінансував сам екс-президент, має види один із забудовників, близьких до ПР. Проте офіційного підтвердження ця інформація не має.

Тим часом, біля місця будівництва будівельників не бачили жодного разу.

"Будівельників жодного разу не бачили, зате періодично бачимо якихось людей з дуже знайомими обличчями, начебто з Верховної Ради", - сказав виконроб Валерій, який працює біля сусіднього будинку. А старожил Андріївського Дмитро Павлович, який торгує старими книгами, каже, що бачив пару тижнів тому Петра Ющенка з сином: "Були недовго. Тут майже всі знають, що це їх галерея тут буде ".

При цьому самі Ющенко, які ще влітку спокійно підтверджували свою причетність до будівництва, зараз від неї відхрещуються.

"Я особисто до цього об'єкту ніякого стосунку не маю", - сказав племінник екс-глави держави Петро Ющенко.

"Центр українського мистецтва" - це п'ятиповерховий комплекс, який, за задумом авторів проекту, буде включати в себе двоповерхову галерею, де Петро Ющенко розмістить свою виставку "Українці в світі" (якій, до речі, його брат Віктор, ще будучи президентом, присвоїв статус національної), ресторан української кухні з демократичними цінами на 50 місць, електричний паркінг з ліфтом на 24 машини, вісім апартаментів для відпочинку, панорамний прозорий ліфт і сувенірні магазини.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка можуть відібрати землю у центрі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути