вівторок, 29 грудня 2009 17:50

Ющенко ветував продовження мораторію на продаж землі

Ющенко ветував продовження мораторію на продаж землі
Президент Віктор Ющенко застосував право вето до закону Верховної Ради про продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення до 1 січня 2012 року.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.

"Згідно з частиною другою статті 94 Конституції України Президент України Віктор Ющенко повернув зі своїми пропозиціями закон "Про внесення змін до пунктів 14 і 15 розділу X "Перехідні положення" Земельного кодексу України щодо терміну на продаж земельних ділянок" для повторного розгляду Верховною Радою", - йдеться в повідомленні.

Представляти пропозиції Президента під час розгляду закону на пленарному засіданні парламенту буде перший заступник глави Секретаріату Президента - представник Президента в Кабінеті Міністрів Олександр Шлапак.

Як повідомлялося, 22 грудня Рада продовжила мораторій на продаж земель сільгосппризначення до 2012 року.

У грудні 2007 року Рада продовжила мораторій на продаж земельних ділянок сільськогосподарського призначення до законодавчого врегулювання ринку землі з 1 січня 2008 року до набуття чинності законів про Державний земельний кадастр і про ринок землі.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко ветував продовження мораторію на продаж землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути