субота, 01 березня 2008 13:16

У Тимошенко відповіли Януковичу: чия б корова мичала...

"Чия б корова мичала, а Ваша б мовчала", саме цю народну приказку Вікторові Януковичу слід було б зарубати на носі перед тим, як братися критикувати уряд Юлії Тимошенко за інфляцію". Про це йдеться у заяві прес-служби БЮТ, розміщеній на сайті блоку.

На думку авторів заяви, "Янукович персонально не має морального права на таку критику – він сам себе його позбавив. Саме він, будучи прем"єр-міністром, минулого року проґавив сплеск інфляційних процесів і залишив по собі рекордну інфляцію майже в 17%".

До того ж коментуючи поради лідера Партії регіонів про те, що у газових питаннях уряд Юлії Тимошенко має користуватися "мізками, а не м"язами", прес-служба БЮТ нагадала, що Кабмін Януковича "не користувався ні тим, ні іншим, а лише "кришував" корупційні схеми газового посередника "РосУкрЕнерго". По собі ця гоп-кампанія залишила мільярдні газові борги, за якими тепер мусить розраховуватися народ України".

Найбільше ж блок Юлії Тимошенко вражений намаганням Віктора Януковича розіграти з себе захисника держави в питаннях приватизації, стверджується у заяві, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко відповіли Януковичу: чия б корова мичала...». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути