Ексклюзиви
четвер, 29 січня 2009 11:33

У Тимошенко мобільник за 1 230 гривень (ФОТО)
7

На засіданні Кабінету міністрів прем"єр Юлія Тимошенко прийшла в світлому наряді з шаликом на шиї. У руках вона тримала якісь папери і мобільний телефон Nokia 6300.

У характеристиці телефону сказано, що це апарат бізнес класу. У ньому є годинник, будильник, календар, калькулятор, записник і диктофон. Унікальна функція телефону - камера для відеоконференцій.

Нині такою моделлю користуються багато простих українців. Мабуть, тримаючи в руці телефон за 1 230 гривень, Тимошенко хотіла здаватися ближчою до свого народу.

Це не вперше любителька Луї Віттон хизується своєю приземленістю.

Три роки тому між лідеркою БЮТ та нині покійним "регіоналом" Євгеном Кушнарьовим спалахнув так званий "перловий" скандал. "Одного намиста Юлії Тимошенко вистачить для того, щоб нагодувати декілька середньостатистичних людей протягом кількох років", - сказав з трибуни "регіонал". У відповідь лідерка БЮТ заявила:"Це звичайна біжутерія". Її слова підтвердив експерт: "Намисто Тимошенко зроблено з річкових перлів". Одна нитка коштує не більш 100-200 доларів.

А от на одяг та сумочки Юлія Тимошенко не скупиться. Полюбляє недешевий, фірми Луї Віттон.

Втім, як розповіла в інтерв"ю "Українській правді" тітка Юлії Володимирівни Антоніна Ульяхіна, на улюблений бренд прем"єрки вони заощаджують гроші всією родиною.

"Повірте, у нас буває такий момент, коли ми всі скидаємося - абсолютно всі, підчищаємо усі свої комірки, і Юлія Володимирівна їде і купує собі "Луї Віттон", - зізналася вона.

Фото: Gazeta.ua, Vip, Українська правда

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко мобільник за 1 230 гривень (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути