середа, 10 липня 2013 15:54

У "Свободі" пообіцяли не ламати завтра двері Київради

У "Свободі" пообіцяли не ламати завтра двері Київради
Ігор Мірошниченко Фото: chernivtsi.comments.ua

"Свобода" зробить все можливе, аби завтра не відбулося нелегітимне засідання Київради. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп-"свободівець" Ігор Мірошниченко.

"Завтра кияни не повинні допустити проведення незаконної сесії Київради, яка втратила легітимність. Вони мають на це право, бо вона завершила свої повноваження і більше їх не представляє. Доки не буде обрано законного органу, який відображатиме бачення мешканців Києва, жодна сесія не може проводитися. Кияни мають розуміти: від них залежить, яким буде місто завтра, через рік чи п'ять. Чим активнішою буде позиція та вимога щодо проведення виборів, тим швидше вони отримають законний орган місцевого самоврядування. Але силою витягти людей на мітинг ми не можемо. По настроях знаємо, що кияни проти цієї Київради та будь-яких її рішень", - зазначив він.

Коментуючи заяви представників Партії регіонів про те, що 22 травня депутати від "Свободи" вибили двері в Київраді, політик наголосив: "Регіонали" вже можуть підготувати прес-реліз про те, що Іллєнко із Мірошниченком в черговий раз винесли двері. Хоча до цього минулого разу ми не мали жодного відношення. Насправді вони просто не мають, що сказати стосовно своїх незаконних дій. Тому намагаються відволікти увагу різними байками. Ніхто двері виламувати не збирається".

Мірошниченко зауважив, що кияни мають право відвідувати будь-які засідання Київради. "Це  гарантовано Конституцією. Якщо в цьому праві правоохоронні органи будуть відмовляти, ми, як народні депутати, забезпечимо його громаді", - додав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" пообіцяли не ламати завтра двері Київради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути