четвер, 03 листопада 2011 10:42

Спецтема: Луценко за ґратами

У суді над Луценком у свідків вже питали про плітки

У суді над Луценком у свідків вже питали про плітки

Печерський районний суд міста Києва продовжив розгляд кримінальної справи проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Почавши засідання, суд перейшов відразу до допиту двадцять дев'ятого свідка - Алли Щербак, яка в 2001 році була призначена в Апарат Міністра МВС на посаду помічника Міністра, де працює й нині, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

До її функціональних обов'язків входила підготовка проектів аналітичних документів, виступів тощо. Завдання вона отримувала безпосередньо від керівника Апарату міністра. Щербак повідомила, що із міністром Луценком напряму не спілкувалася. Крім того, з водієм екс-міністра Леонідом Приступлюком вона взагалі, за її словами, не була знайома та не знає його в обличчя.

Юрій Луценко лише запитав у неї, чи давав їй міністр Луценко чи треті особи від його імені будь-які незаконні накази. Щербак відповіла: "Ні, ніхто таких наказів не давав".

Після цього суд одразу без перерви перейшов до допиту тридцятого свідка у справі – Дмитра Максимова. Він повідомив, що в лютому 2008 року був призначений на посаду помічника Міністра Апарату Міністра внутрішніх справ України, а зараз працює старший оперуповноваженим УБОЗ МВС.

За словами свідка, на допиті під час досудового слідства його запитували про те, які функціональні обов'язки виконував Приступлюк, "які чутки в міністерстві ходили, які не ходили".

Нагадаємо, що суд продовжує допит свідків з боку обвинувачення. Усього у справі з боку звинувачення 148 свідків. Наразі допитані лише 30, переважна більшість з яких заперечує будь-який склад злочину зі сторони екс-міністра.

Зараз ви читаєте новину «У суді над Луценком у свідків вже питали про плітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути