Ексклюзиви
понеділок, 16 квітня 2007 18:10

У Страсбурзі президентська сторона представлена значно скромніше за коаліційну

У французькому Страсбурзі зараз перебувають лідери Партії регіонів –  народні депутати Раїса Богатирьова, Борис Колєсніков, Олександр Стоян, Єфим Зв"ягільський,  віце-прем"єр-міністр Володимир Рибак. У четвер тут відбудеться дискусія "Функціонування демократичних інституцій в Україні". Не приїхав до Страсбурга народний депутат від Партії регіонів, син прем"єр-міністра Віктор Янукович. З коаліційних лідерів у Раді Європи перебувають Петро Симоненко та голова фракції соціалістів у парламенті Іван Бокий. Останній не є членом ПАРЄ, а приїхав як віце-президент парламентської Асамбелї Чорноморського економічного співробітництва.

Водночас запланований виступ під час дискусії міністра закордонних справ Арсенія Яценюка. Загалом, президентска сторона представлена зараз у Страсбурзі значно скромніше за коаліційну. Це, зокрема, народні депутатати Ольга Герасим"юк та Оксана Білозір з "Нашої України", бютівець Григорій Немиря.

Повідомляє зі Страсбурга кореспондент "Газети по-українськи".
Зараз ви читаєте новину «У Страсбурзі президентська сторона представлена значно скромніше за коаліційну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути