четвер, 22 грудня 2011 15:14

"У росіян все меншало позитивних емоцій від слів "Путін", "Єдина Росія", "Медведєв"

"У росіян все меншало позитивних емоцій від слів "Путін", "Єдина Росія", "Медведєв"

Останні кілька років у росіян зростало невдоволення. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив активіст Російського соціалістичного руху Ілля Будрайтскіс.

"Глухе" невдоволення. Падінням рівня життя, провальною соціальною політикою. І, звісно, шквалом урядової брехні. Держава надто звикла говорити неправду", - зауважив він.

"З кожним місяцем у росіян все меншало позитивних емоцій від слів "Путін", "Єдина Росія", "Медведєв". Але ця відсутність позитивних емоцій не супроводжувалась активістськими висновками. Мовляв, Путін - крадій, але що зробиш. Оптимізм падав буквально на очах", - додав Будрайтскіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Замість Путіна можуть прийти ще радикальніші, мало не фашистські політики"

Активіст підкреслив, що голоси крали й раніше, але не так нахабно.

"Цього разу задіяли всі можливі механізми: "каруселі", вкидання бюлетенів, відкріпні талони, примусові вибори в тюрмах і в армії", - зазначив він.

За словами Будрайтскіса, раніше перед ЦВК стояло завдання з більшості реальної зробити більшість тріумфальну.

"Тепер - зробити більшість із меншості. Ледь не кожному губернатору, меру, директору школи наказували витягувати рейтинг, а в разі невиконання кожен ризикував позбутися посади. І найбільше фальсифікацій відбувалося вже на шляху бюлетенів із дільниць до територіальних комісій. Накинули не 5 відсотків - реальний результат "Єдиної Росії" завищений у півтора-два рази (офіційно оголошено про 49,32%. - ред.).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росіяни оберуть Путіна, хоч і без будь-якої любові, віри й надії "

Про те, що відбувалося наступного дня після парламентських виборів у Росії, Ілля Будрайтскіс розповідає у новому номері журналу "Країна" № 49 (102) за 23 грудня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"У росіян все меншало позитивних емоцій від слів "Путін", "Єдина Росія", "Медведєв"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути