понеділок, 16 листопада 2020 12:11

У Раді розглянуть скасування карантину вихідного дня

У Раді розглянуть скасування карантину вихідного дня
У Раді зареєстрували проєкт постанови про скасування карантину вихідного дня. Фото: Укрінформ

У Верховній Раді зареєстрували постанову щодо скасування карантину вихідного дня. Відповідну рекомендацію парламент надає Кабміну.

Про це заявила виконувачка обов'язків глави Верховної Ради Олена Кондратюк під час засідання погоджувальної ради, повідомляє "РБК-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Уряд жорсткими обмеженнями прикриває бездіяльність" - економіст

"Кабінет міністрів вдався до так званих неоднозначних рішень, які ставлять багатьох громадян у безвихідне становище. Саме тому сьогодні під моїм керівництвом зареєстрували спеціальну постанову про рекомендацію уряду скасувати карантин вихідного дня", - підкреслила вона.

За словами представника "Слуги народу" Олександра Корнієнка, вони підтримують розгляд постанов, які стосуються карантину на засіданні 17 листопада, але ще визначатимуться, як саме голосуватимуть.

У понеділок, 16 листопада, від 00:00 Україна після 2 днів жорсткого карантину вихідного дня переходить на звичайний карантин. Уряд запровадив протиепідемічні обмеження, які раніше стосувалися помаранчевої зони карантину, відтепер для всіх регіонів країни. Посилені обмеження для боротьби зі стрімким поширенням Covid-19 діятимуть щонайменше до 30 листопада 2020 року. Відповідне рішення ухвалив Кабінет міністрів 11 листопада.

14 листопада в Україні пройшли мітинги проти карантину.

Зараз ви читаєте новину «У Раді розглянуть скасування карантину вихідного дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути