неділя, 15 квітня 2007 15:07

У Петербурзі заарештували близько 100 мітингуючих. Серед них - Едуард Лимонов

 У Петербурзі затримано близько ста учасників мітингу на Піонерській площі, що спробували почати в неділю несанкціонований хід по центру міста, повідомили в ГУВС Петербургу і Ленінградської області.

Прес-секретар організації "Інша Росія" Наталія Морарь заявила журналістам, що серед затриманих - лідер націонал-більшовиків Едуард Лимонов, лідер "Авангарду червоної молоді" Сергій Удальцов та інші активісти опозиційних організацій.

"Після закінчення мітингу деякі розрізнені групи спровокували сутички між учасниками акції і ОМОН, що стоїть в оточенні. Окремі групи спробували прорвати оточення і почати несанкціонований хід", - заявили в ГУВС.

Як підкреслили в ГУВС, "в результаті припинення протиправних дій було затримано близько ста людей, які були посаджені в автобуси, що спеціально стоять за оточенням, і доставлені у дільницю міліції".

"Відносно ряду осіб будуть складені протоколи про адміністративні правопорушення, а з деякими будуть проведені тільки роз"яснювальні бесіди", - повідомили в ГУВС.

Також в ГУВС відзначили, що в даний час всі учасники мітингу вже покинули Піонерську площу і довколишні вулиці відкриті для проїзду транспорту, пише "Інтерфакс-Україна".
Зараз ви читаєте новину «У Петербурзі заарештували близько 100 мітингуючих. Серед них - Едуард Лимонов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути