четвер, 21 липня 2011 11:31

У Партії регіонів заявили, що вийшли на фінішну пряму скасування візового режиму з ЄС

У Партії регіонів заявили, що вийшли на фінішну пряму скасування візового режиму з ЄС

Україна вийшла на завершальну стадію виконання першої фази Плану дій щодо лібералізації візового режиму ЄС з нашою державою.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це заявив член парламентської фракції Партії регіонів, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції Володимир Вечерко.

Депутат нагадав, що цей план складається з двох фаз. Під час першої фази має бути прийнято необхідне законодавство у відповідних сферах. У ході другої фази Євросоюз буде перевіряти якість його імплементації і повинен ухвалити рішення про скасування візового режиму.

"На сьогодні Україна вийшла на завершальну стадію виконання першої фази Плану дій. За моїми підрахунками, за збереження наявних темпів, Україна завершить виконання першої фази Плану дій до кінця цього року", - спрогнозував "регіонал".

"А далі - друга фаза, в якій ми повинні довести ЄС життє-і дієздатність того, чого ми досягли у результаті відповідних реформ. Після цього, за процедурою, на рівні Європейського парламенту будуть прийматися зміни у Шенгенський Кодекс кордонів в частині скасування візового режиму для українських громадян", - підкреслив Вечерко.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів заявили, що вийшли на фінішну пряму скасування візового режиму з ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути