середа, 23 лютого 2011 18:11

У Партії регіонів відкинули можливість виборів у 2015 році

У Партії регіонів відкинули можливість виборів у 2015 році

Термін чергових виборів до парламенту чітко визначений Конституцією України – це осінь 2012 року.

Про це заявив представник президента у Верховній Раді України, народний депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко, відповідаючи на запитання про можливість перенесення парламентських виборів на 2015 рік.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, Мірошниченко, зокрема, зазначив: "Як правник і політик, я переконаний: термін чергових виборів до парламенту чітко визначений Конституцією України – це осінь 2012 року – і він не може бути змінений. Власне, цим ми нарешті поставили крапку в правовій дискусії, коли саме народ України обиратиме президента, парламент і всі інші представницькі органи влади".

На думку політика, будь-які спекуляції навколо створення Конституційної Асамблеї та її роботи є неприпустимими, адже саме створенням Конституційної Асамблеї Віктор Янукович "прагне згуртувати суспільство навколо вдосконалення основного закону".

"Конституційна Асамблея виконуватиме дорадчу функцію, тому не має жодних підстав говорити про те, що вона якимось чином перебирає функції парламенту. Остаточні зміни до Конституції України вноситиме Верховна Рада України", - зазначив "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів відкинули можливість виборів у 2015 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути