понеділок, 21 лютого 2011 19:08

Кравчук обговорював із Януковичем Конституцію та собачок

Кравчук обговорював із Януковичем Конституцію та собачок

Екс-президент Леонід Кравчук запевняє, що поки що не готовий пропонувати главі державі Віктору Януковичу ніяких інших ініціатив окрім створення Конституційної Асамблеї.

"Нехай ми це переваримо. Бо це на два роки роботи", - сказав він у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

Кравчук говорить, що вперше заговорив із Януковичем про конституційну реформу під час одної з зустрічей: "Ми багато разів зустрічалися із Віктором Федоровичем. Говорили й про мову, й про церкву, торкалися й такої проблеми, як збереження наших молодших друзів - собачок. Зараз - по Конституційній Асамблеї. Якщо виникнуть якісь питання й буде потрібна думка президента та його конкретні дії... (то він допоможе. - Gazeta.ua) Бо декому, найбільш обдарованим, тут потрібно повторювати декілька разів. То для них треба знаходити слова. Віктор Федорович сказав: "Я знайду такі слова, що він почує". Бо не всі чують. Багато демократів розуміють демократію як вседозволеність - роби, що хочеш. А це не демократія, це вакханалія. А інші чують, але коли чують, то думають, як же його обійти. Я ж дивлюся по очах. Стальні очі, це значить, що нічого не буде".

Нагадаємо, що сьогодні на засіданні науково-експертної групи з підготовки конституційної реформи президент Віктор Янукович запевнив, що підтримав ініціативу свого попередника Леоніда Кравчука про створення в Україні Конституційної Асамблеї.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук обговорював із Януковичем Конституцію та собачок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути