середа, 23 лютого 2011 12:26

Литвин боїться, що реформаторів Януковича розберуть по цеглинах

Литвин боїться, що реформаторів Януковича розберуть по цеглинах

Голова Верховної Ради Володимир Литвин виключає можливість перенесення парламентських виборів на 2015 рік.

Про це керівник парламенту розповів в інтерв'ю журналістам у середу.

"Це виключено, оскільки зміни до чинної Конституції передбачають, що вибори до Верховної Ради відбудуться в останню неділю жовтня 2012 року", - сказав спікер.

За його словами, такі заяви "не мають нічого спільного з реаліями".

"Дай Бог, щоб нинішня Верховної Рада гідно допрацювала до цього терміну, а потім пішла до людей, щоб люди висловили свій вирок, свою оцінку щодо діяльності Верховної Ради ... Все інше це експромти і новації", - сказав керівник парламенту.

За словами спікера, "було б абсурдом" створювати Конституційну асамблею яка б працювала над пропозицією про те, щоб наступні парламентські вибори відбулися в 2015 році.

"Я думаю, що таку асамблею, навіть якщо гіпотетично уявити, що вона існувала б і таку новацію заклала б, люди розібрали б на цеглини, а тим більше ті політики, які не дочекаються виборів у 2012 році", - резюмував Володимир Литвин.

Раніше на прес-конференції нардеп Тарас Чорновіл заявив, що повноваження парламенту продовжать до 2015 року, щоб депутати схвалили Конституцію, яку розробляють на Банковій.

Нагадаємо, що президент Віктор Янукович підписав указ про створення Конституційної асамблеї, яка має напрацювати новий проект Основного закону.

Зараз ви читаєте новину «Литвин боїться, що реформаторів Януковича розберуть по цеглинах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути