четвер, 12 червня 2008 20:56

У Партії регіонів не буде проблеми з висвітленням своєї позиції

Міністерство юстиції України зареєструвало газету "Час регіонів", засновником якої є Партія регіонів.

Про це повідомила народний депутат України Ганна Герман (фракція Партії регіонів).

За її словами, вихід першого номера газети планується вже у червні.

Герман повідомила, що необхідність видання партійної газети зумовлена тим, що у Партії регіонів як опозиційної сили є проблеми з висвітленням своєї позиції у ЗМІ.

"Ми як опозиція маємо великі проблеми з доступом до ЗМІ, нам постійно відмовляють або пропонують розміщення матеріалу на комерційній основі за дуже високими цінами", - повідомила вона.

За її словами, щоб опублікувати статтю лідера Партії регіонів Віктора Януковича за підсумками виборів у Києві, "нам довелося платити великі гроші газетам".

"Тому ми вирішили, що дешевше нам буде все-таки випускати партійну газету, за допомогою якої ми зможемо донести до людей нашу позицію", - пояснила Герман.

Вона повідомила, що у майбутньому це буде щоденна газета, але спочатку вона виходитиме раз на тиждень. За її словами, газета виходитиме трьома мовами - українською, російською та англійською.

Герман зазначила, що кандидатура головного редактора ще остаточно не затверджена політрадою партії. Водночас вона підтвердила, що Віталій Панов (раніше працював в Україні власним кореспондентом газети "Комсомольская правда") є одним із кандидатів на цю посаду. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів не буде проблеми з висвітленням своєї позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути