Ексклюзиви
субота, 22 червня 2013 00:18

У Партії регіонів міліціонерів, які "прогавили" побиття журналістів і селян, вважають "хорошистами"

У Партії регіонів міліціонерів, які "прогавили" побиття журналістів і селян, вважають "хорошистами"
Олена Бондаренко. Фото: file.liga.net

У Партії регіонів вважають, що представники правоохоронних органів якісно виконували свою роботу під час акції опозиції "Вставай, Україно!" 18 травня у Києві.

Таку впевненість в ефірі програми "Шустер Live" висловила народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко.

Політик, зокрема, заявила, що столична міліція добре спрацювала під час зіткнень опозиціонерів і "антифашистів", коли були побиті журналісти.

Бондаренко оцінила роботу силовиків "як мінімум, на 4+".

Таку ж оцінку вона поставила правоохоронцям під час збройного нападу на ТОВ "Агрофірма Корнацьких" у селі Чаусове, яке належить бізнесмену і опозиційному кандидату в народні депутати Аркадію Корнацькому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліціонери, які прикривають бандитів, не можуть вимагати спеціального правосуддя для себе

Нагадаємо, 18 травня вдень на вул. Великій Житомирській у Києві виник конфлікт між представниками опозиції і групою невідомих молодих людей спортивної статури, який згодом переріс у бійку. Під час інциденту постраждали журналістка "5 каналу" Ольга Сніцарчук і фотограф Владислав Содель.

Бійка проходила під час акції опозиції "Вставай, Україно!" (на Софійській площі) і мітингу під егідою Партії регіонів (на Європейській площі). Інцидент стався поряд з будівлею київського главку МВС, однак, за інформацією постраждалих журналістів, правоохоронці, які стояли поруч, ніяк не реагували на події.

Крім того, 18 червня у селі Чаусове-2 відбулася спроба силового захоплення ТОВ "Агрофірма Корнацьких". На численних відео видно, що міліціонери не втручаються в конфлікт. Просто стоять і дивляться на побоїще.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів міліціонерів, які "прогавили" побиття журналістів і селян, вважають "хорошистами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути