пʼятниця, 21 червня 2013 11:37

Справа стрілянини на фірмі Корнацького - на особистому контролі Захарченка - МВС

Справа стрілянини на фірмі Корнацького - на особистому контролі Захарченка - МВС
Заступник Захарченка запевнив, що розслідування буде доведено до кінця. Фото: tsn.ua

Справа стрілянини на фірмі Аркадія Корнацького у Первомайську знаходиться на особистому контролі у міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Про це під час години запитань до уряду у Верховній Раді сказав заступник голови МВС Віктор Дубовик.

"18 травня група молодиків, яка побила журналістів, досі гуляє на свободі. У Первомайську 100 молодиків стріляли в людей і досі гуляють на свободі. Нехай міністр відповість за це", - сказав народний депутат від "Батьківщини" Сергій Соболєв.

Натомість самого Захарченка у парламенті не було. Замість нього відповів заступник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корнацький: "Якщо зі мною щось станеться, відповідальність - на голові Миколаївської ОДА"

"Щодо подій у Миколаївській області, то дійсно надійшло повідомлення, що там відбуваються масові заворушення. По прибуттю на місце події, було встановлено, що туди прибуло 80 осіб із травматичною зброєю, які хотіли її застосувати. У результаті постраждали люди. За цими подіями зареєстровано кримінальне провадження", - розповів чиновник.

Він запевнив, що розслідування буде доведене до кінця.

"Статті, які інкримінуються, це хуліганство, поєднане з вогнепальною та холодною зброєю. За це передбачено від 3 до 7 років позбавлення волі. Зараз проводяться слідчі дії. І не тільки у Миколаївській області, а й у Київській та місті Київ. Це питання на особистому контролі міністра", - наголосив Дубовик.

Нагадаємо, що у вівторок біля Первомайська Миколаївської області на агрофірмі Корнацьких сталася сутичка між селянами та молодиками, які приїхали на агрофірму зі зброєю. У результаті кілька людей постраждало. Аркадій Корнацький - кандидат у депутати від опозиції на одному з так званих "проблемних" округів. Він не виключає, що у разі проведення повторних виборів на округах, на нього буде вчинено замах.

Зараз ви читаєте новину «Справа стрілянини на фірмі Корнацького - на особистому контролі Захарченка - МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути