Ексклюзиви
понеділок, 26 вересня 2011 12:15

У "Нашій Україні" не захотіли плодити плітки про повалення Ющенка

У "Нашій Україні" не захотіли плодити плітки про повалення Ющенка

У партії "Наша Україна" здивовані появою інформації про те, що колишнього президента України Віктора Ющенка можуть позбавити у цій політсилі посади почесного голови.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна Самооборона", заступник голови політради "Нашої України" Віктор Матчук.

"Я здивований цією інформацією. Мені про це нічого не відомо. Я не знаю, звідки взявся цей матеріал", - запевнив Матчук.

Разом з тим, він не захотів спростовувати "ці плітки або навпаки - плодити їх".

"Можу сказати лише те, що завтра о 12:00 відбудеться засідання президії партії. У ній, за попередньої інформацією, братиме участь й Віктор Ющенко", - уточнив "нашеукраїнець".

Політик зауважив, що після завтрашньої події можна буде вже офіційно говорити про вищезгадане питання.

"Я думаю, що після цього засідання президії можна буде обговорювати багато питань не як плітки і чиїсь думки, а як конкретні рішення", - додав нардеп.

За його словами, на завтрашній президії "Нашої України" буде прийнято рішення щодо того, коли провести засідання політради, які приймати рішення на ній, яким буде порядок денний.

Слід зазначити, що у пресі з'явилась інформація про те, що на початку цього тижня в "Нашій Україні" можуть позбавити Віктора Ющенка посади почесного голови партії.

За інформацією джерел, ініціаторами такого рішення виступили голова політради партії Валентин Наливайченко, голова виконкому Сергій Бондарчук та керівник столичного осередку "Нашої України" Юрій Єхануров.

Наливайченко та Бондарчук нібито замислили об'єднавчий виборчий проект, мета якого полягає у приєднанні до "НУ" партії "За Україну!" на чолі з В'ячеславом Кириленком та проекту "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" не захотіли плодити плітки про повалення Ющенка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути