четвер, 08 вересня 2011 15:21

Чорновіл передбачив у Ющенка проблеми

Чорновіл передбачив у Ющенка проблеми

Якщо Віктор Янукович залишиться президентом на другий термін, Віктора Ющенка можуть притягнути до відповідальності за дії на посаді глави держави. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат Тарас Чорновіл.

"У нас починають смикати через каденцію. Домовленості діють на одне скликання, вони не вічні. На другому скликанні у Ющенка можуть бути проблеми", - зазначив він.

Чорновіл зізнався, що завжди сумнівався у дієздатності Ющенка. "Якщо він буде визнаний дієздатним, тобто таким, що може відповідати за свої дії та вчинки, то по газових питаннях має нести правову відповідальність. Правда за дії ще більш з раннього періоду, аніж 2009 рік. Весною 2005 року Ющенко дуже активно додавлював і проштовхував розрив газових домовленостей, які були з Туркменією. На це місце моментально увійшло "РосУкрЕнерго". Коли Тимошенко була прем'єром, оточення Ющенка робило деякі речі без неї. В серпні один із заступників голови "Нафтогазу" Олексій Івченко в секретному порядку ініціював відмову від четвертого додатку, в якому була жорстка прив'язка ціни на газ до ціни на транзит", - зауважив депутат.

"Коли наприкінці 2008-го – на початку 2009 року Україна та Росія вийшли на більш-менш адекватну ціну на газ, Ющенко персонально відкликав Дубину і зірвав домовленості. Він говорить, що цього не робив, але він завжди брехав, навіть під присягою чи в церкві", - додав Чорновіл.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл передбачив у Ющенка проблеми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути