вівторок, 20 вересня 2011 10:36

Ющенко хоче зняти Гібсона у "Чорному вороні" - Шкляр

Ющенко хоче зняти Гібсона у "Чорному вороні" - Шкляр

Третій президент України Віктор Ющенко планує запросити для екранізації відомого роману Василя Шкляра "Чорний ворон" голлівудського актора і режисера Мела Гібсона, пише "Сегодня".

Про це розповів автор твору Шкляр на своєму творчому вечорі у Львові. Щоправда, в якій якості - режисера або актора - поки незрозуміло.

Гонорари Гібсона, як актора, становлять 15-25 мільйонів доларів за фільм.

За словами Шкляра, цей фільм - завдання номер один для Ющенка, який вже провів переговори з польським режисером Єжи Гофманом.

"Ющенко також обіцяв мені, що вийде на Гібсона, а я йому сказав, що це фантастика, - розповів Шкляр. - Однак кіношники кажуть мені, що це реально, адже Гібсон знімав фільм "Хоробре серце" про боротьбу шотландців за незалежність".

Слід нагадати, що Мел Гібсон був і продюсером, і режисером, і виконавцем головної ролі в "Хороброму серці", бюджет якого склав 53 мільйони доларів.

Роман "Чорний ворон" оповідає про збройну боротьбу українців проти більшовиків у 20-х роках ХХ століття. Наприкінці минулого року ініціативна група кінематографістів розпочала збір пожертвувань на зйомки блокбастера "Чорний ворон". "Справа просувається", - запевнив Шкляр.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко хоче зняти Гібсона у "Чорному вороні" - Шкляр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі