Ексклюзиви
пʼятниця, 27 листопада 2020 15:31

Єрмак прокоментував кадрові розбірки в ОП

Єрмак прокоментував кадрові розбірки в ОП
Єрмак прокоментував відставку Уманського. Фото: Facebook/Андрій Єрмак

Керівник Офіса президента Андрій Єрмак особисто зустрівся зі своїм ексрадником Ігорем Уманським та сказав йому, що у команди президента нульова толерантність до корупції.

Про це Єрмак повідомив у Facebook.

"Сьогодні я мав зустріч зі своїм колишнім радником Ігорем Уманським. Сказав йому наступне. У нас нульова толерантність до корупції - це неодноразово повторював президент Володимир Зеленський, і це базова цінність внутрішньої культури нашої команди".

"Я повторив те, що сказав йому телефоном раніше: вважаю неправильним приймати заяву про відставку не від нього особисто, а прочитати про це в інтернеті. Я поважаю роботу і професійний шлях Ігоря Уманського. Якби я не покладав на його досвід та аналітичні здібності великі надії у контексті подолання корупції в Україні, то не запросив би долучитись до команди Офіса як мого радника", - додав Єрмак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Економіст пояснив заяви Уманського його прем'єрськими амбіціями

За останні місяці в Офісі президента було достатньо нарад за участі представників усіх силових та контролюючих органів, на яких Уманський міг поставити будь-які питання та передати будь-які аналітичні матеріали. Він мав абсолютну свободу і всі можливості для цього, зауважив він.

Для Уманського були створені усі можливості аби донести будь-яку необхідну інформацію до керівництва держави, до уряду та правоохоронної системи.

"І якщо цього не вдалось зробити, то точно не через нас. Бажаю Ігорю удачі з його новими проєктами, сподіваюсь, що він візьме вектор на конструктивність, і ми всі разом працюватимемо над тим, щоб подолати корупцію в Україні", - заявив Єрмак.

12 листопада радник керівника Офіса президента Ігор Уманський подав у відставку. Про її причини він обіцяв розповісти після прийняття рішення за його заявою.

Уманський подав у відставку з посади радника керівника Офіса президента у зв'язку з невирішенням ситуації в Податковій та Митній службах.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак прокоментував кадрові розбірки в ОП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути