пʼятниця, 13 листопада 2020 10:51

Радник Єрмака подав у відставку: "Усі на вихід, і я почну першим"

Радник Єрмака подав у відставку: "Усі на вихід, і я почну першим"
Детально про причини він пообіцяв розповісти пізніше. Фото: КМУ

Радник глави Офісу президента Андрія Єрмака Ігор Уманський подав у відставку, але не назвав причини такого кроку. В ОП повідомили, як реагуватимуть на цю заяву.

У Facebook Уманський повідомив, що вже написав відповідну заяву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Зеленського вимагають скасувати карантин вихідного дня

Таке рішення він ухвалив після запровадження в Україні карантину вихідного дня, однак детально про причини пообіцяв розповісти після того, як його відставку приймуть.

"Карантин вихідного дня? Ок. Тоді всі на вихід. І я почну першим. Відповідну заяву подав на Банкову. Щодо причини відставки – усе після ухвалення рішення за моєю заявою. Обов'язково запрошу всіх, кому не байдуже. Відпочивайте", - написав Уманський.

Керівник ОП Андрій Єрмак спершу зустрінеться особисто з Ігорем Уманським. Уже потім ухвалюватиме рішення щодо заяви про його відставку. Про це повідомило "НВ".

За інформацією видання, розповів про це інший радник Єрмака - Михайло Подоляк. Він же зауважив, що глава ОП перебуває на самоізоляції через Covid-19, тож з Уманським говорив тільки телефоном.

"Домовилися про те, що заява поки що буде на столі в глави, але остаточне рішення щодо неї буде ухвалено лише після особистої зустрічі. Тоді ж глава дасть оцінку мотивації Ігоря Івановича", - сказав Подоляк.

Ігор Уманський став радником Єрмака у квітні після того, як його звільнили з посади міністра фінансів. Урядовця призначили главою Мінфіну 4 березня, а 30 березня звільнили.

Уряд ухвалив рішення про запровадження карантину вихідного дня. Нові обмеження почнуть діяти з 14 листопада. Працюватимуть тільки продуктові магазини, аптеки, транспорт, автомобільні заправки та ветеринарні аптеки.

Зараз ви читаєте новину «Радник Єрмака подав у відставку: "Усі на вихід, і я почну першим"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути