четвер, 12 лютого 2015 08:19

У Мінську погодили 80% підсумкового документа - ЗМІ

У Мінську погодили 80% підсумкового документа - ЗМІ

Документ, який планується підписати за підсумками зустрічі "нормандської четвірки в Мінську, узгоджений на 80%. Про це з посиланням на джерело, близьке до переговорного процес, повідомляє РІА Новини.

"Погоджено 80% підсумкового документа. Цей документ містить більше 10 пунктів. Після того, як лідери "нормандської четвірки" його підпишуть, його переправлять на візування в контактну групу. Досягнутий величезний прогрес", - цитує видання джерело.

Напередодні заступник глави Адміністрації Президента України Валерій Чалий заявив про те, що сторони переговорів у Мінську в даний момент погоджують два документи.

Речник МЗС України Євген Перебийніс в ефірі у свою чергу пояснив, що документ, обговорення якого триває у Мінську на зустрічі лідерів "нормандської четвірки", є планом виконання попередніх "мінських домовленостей".

Нагадаємо, що президенти України Петро Порошенко, Росії Володимир Путін, Франції Франсуа Олланд і канцлер ФРН Ангела Меркель ведуть переговори у Мінську з приводу врегулювання ситуації на Донбасі у форматі "зачинених дверей" більше 12 годин.

Зараз ви читаєте новину «У Мінську погодили 80% підсумкового документа - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути