середа, 22 червня 2011 06:41

У Львові все спокійно - партія Сталіна і фіктивні євреї не приїхали

У Львові все спокійно - партія Сталіна і фіктивні євреї не приїхали

Представники партії ім. Сталіна не з'явилися на Пагорбі Слави у Львові. Очікувалось, що о 4 ранку вони мали встановити апаратуру і крутити фронтові пісні.

Не з'явились і представники організацій "Євреї проти Гурвіца" і "Євреї проти антисемітизму". Як повідомив речник ГУ МВС у Львівській області Денис Харчук, міліціонери чергували на вокзалі, очікуючи на прибуття поїздів з Одеси о 6-ій ранку. Проте представники цих органзацій не приїхали. За деякою інформацією, вони їдуть автобусами.

Наразі біля Холму Слави чергує автобус з "Беркутом" і патрульне авто міліції. Навколо пагорба стоять групами люди в цивільному, ймовірно представники СБУ.

Об 11 годині на Холмі Слави очікують представників Компартії. Вони вшанують пам'ять загиблих в роки Великої Вітчизняної війни у Львові покладанням квітів.

Нагадаємо, голова Асоціації єврейських організацій і громад (Вааду) України Йосиф Зісельс заявляв, що керівництво в організаціях "Євреї проти Гурвіца" і "Євреї проти антисемітизму" здійснюють не євреї, а люди, які мають безпосереднє відношення до радикальних російських націоналістичних угруповань.

Напередодні Львівський окружний адміністративний суд виніс рішення за позовом Львівської міської ради щодо заборони проведення масових заходів у Львові 22 червня.

Зараз ви читаєте новину «У Львові все спокійно - партія Сталіна і фіктивні євреї не приїхали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути