вівторок, 21 червня 2011 18:24

Суд заборонив масові акції у Львові 22 червня

Суд заборонив масові акції у Львові 22 червня

21 червня Львівський окружний адміністративний суд виніс рішення за позовом Львівської міської ради щодо заборони проведення масових заходів у Львові 22 червня. Завтра дозволено проводити тільки офіційні заходи. Цю інформацію ZAXID.NET підтвердили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомлялося , судове засідання розпочалося о 9.00.

Нагадаємо, 20 червня Львівська міська рада підготувала позов до суду, аби заборонити заходи 22 червня. Як повідомила начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, позов скеровано, оскільки міська рада отримала дві заявки на проведення заходів у Львові 22 червня у однаковий час і одному місці.

Перші заявки надійшли від Комітету "Євреї проти антисемітизму" та громадської організації "Євреї проти Гурвіца", а також громадської організації "Сокіл". Загалом у справі розглядають заявки 9 організацій та об'єднань: організація "Євреї проти антисемітизму", організація "Сокіл", ЛОО ПП "Наша Україна", ЛОО ПП "Українська національна асамблея", ВГО "Руський рух України", Львівське міське відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів, ЛОО ПП "Україна соборна", ВГО "За Україну, Білорусь і Росію", Партія Сталіна.

Нагадаємо, у Львові 22 червня відбудеться ряд заходів для належного вшанування пам'яті львів'ян, які протягом Другої світової війни стали жертвами нацистського та комуністичного режимів. Розпочнеться все з покладання вінків до підніжжя пам'ятника Жертвам комуністичних злочинів (пл. М. Шашкевича, 1).

Зараз ви читаєте новину «Суд заборонив масові акції у Львові 22 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути