вівторок, 21 червня 2011 12:22

До Львова стягуються сотні комуністів та унсовців

До Львова стягуються сотні комуністів та унсовців

Завтра у Львові будуть спроби повторити події 9 травня. Сьогодні з Півдня України до цього міста вирушають сотні членів Комуністичної партії, аби організувати там парад з великим червоним прапором.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив один із лідерів УНА-УНСО Ігор Мазур.

Зокрема, за його даними, комуністи виїжджають з Одеси, Миколаєва, Херсона та Криму. У Львові вони планують розгорнути червоний стяг, з яким ходили 9 травня по Києву.

"Це у них така супер важлива тема - нагадати всім про те, що було 22 червня, і що бандерівці нібито хотіли створити власну державу за допомогою німецьких штиків. Про тисячі розстріляних та пакт Молотова-Ріббентропа вони згадувати не хочуть", - сказав Мазур.

За його словами, комуністам дуже кортить, аби львівські події 9 травня повторились і завтра.

"Хтось же на те, щоб привезти цих людей до Львова, виділив грошики. Значить, треба, щоб був від цього результат. Але одна справа - займатись соціальним захистом, що і повинні робити захисники пролетаріату, інша - політичною демагогією. Комуністам більше до вподоби останнє - організувати бійку, а потім списати на націоналістів, розповісти казки, що нібито "зараз в Україні процвітає фашизм", - пояснив націоналіст.

Він зазначив, що завтрашня головна мета УНА-УНСО - не допустити провокацій, по можливості затримати їх організаторів, вияснити, хто вони і звідки приїхали, а потім передати провокаторів народним депутатам.

Мазур також уточнив, що 22 червня до Львова мають приїхати кілька сотень унсовців з західних теренів України - Івано-Франківська, Чернівців тощо.

"З Заходу України (до Львова - ред.) підтягнеться кілька сотень наших хлопців. Не для бійок, а для того, щоб не допустити шабаш з червоними прапорами та п'янками. Як і 9 травня, наші активісти будуть у центрі міста дивитись, аби був порядок. На відміну від представників "Свободи" ми силових акцій не проводимо - там, де можна буде заблокувати і не допустити парадів і всіляких походів, хлопці завтра робитимуть це", - резюмував представник УНА-УНСО.

Зараз ви читаєте новину «До Львова стягуються сотні комуністів та унсовців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

87

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути