четвер, 12 листопада 2009 12:07

У Луганську "тягнибоківців" закидали камінням

У Луганську "тягнибоківців" закидали камінням

11 листопада приблизно о 22.30 у Луганську скоєно напад на офіс обласного осередку Всеукраїнського об"єднання "Свобода", в якому розміщено передвиборчий штаб кандидата на пост президента України Олега Тягнибока.

Як повідомили у прес-службі Всеукраїнського об"єднання "Свобода", невідомі зловмисники камінням закидали вікна офісного приміщення обласної партійної організації ВО "Свобода".

У поширеній з цього приводу заяві представники луганського осередку "Свободи" пов"язують напад з початком акції "Стоп корупція", яку свободівці проводять на Луганщині.

"Метою акції є висвітлення у засобах масової інформації корупційних схем нечистих на руку чиновників та звернення голови Луганської "Свободи" Дмитра Снєгірьова до президента України з вимогою звільнення з посади заступника голови Станично-Луганського району Орлова, як "представника "Всевеликого войска донского", - зазначили у прес-службі.

"Наша відповідь буде жорстка та адекватна"

Також у ВО "Свобода" вважають, що політичних опонентів дуже дратує та нервує принципова позиція лідера Луганської "Свободи" Снєгірьова стосовно захисту національних інтересів на теренах "русифікованої Луганської області".

"Я давно звик до тиску і сприймаю його як невід"ємну частину свого існування. Жорстка позиція Луганської "Свободи" щодо захисту національних інтересів дратує можновладців та викликає шалену агресію та войовничу реакцію з їхнього боку. Мені неодноразово пропонували виїхати за межі Луганської області та припинити політичну діяльність.

Політичним опонентам, які вважають, що мене можна залякати, я хотів би повідомити, що я віддав відповідні розпорядження структурам, які відповідають за безпеку членів партії та її керівного складу", - сказав Снєгірьов і наголосив: "зі "Свободою" ніхто, ніколи не розмовляв і не розмовлятиме з позиції сили чи то на Сході, чи то на Заході України. Наша відповідь буде жорстка та адекватна".

Зараз ви читаєте новину «У Луганську "тягнибоківців" закидали камінням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути