середа, 15 червня 2011 12:44

У Компартії запевняють, що не виженуть Симоненка

У Компартії запевняють, що не виженуть Симоненка

На 44-му з'їзді Комуністичної партії (КПУ) склад центрального комітету буде оновлено на 35%, але лідером партії залишиться Петро Симоненко.

Про це повідомив народний депутат України, другий секретар ЦК КПУ Ігор Алексєєв.

"У нас жодних поки що питань немає щодо лідера партії. Я впевнений, що він активно і наполегливо сьогодні працює на партію... Він досить молодий чоловік і активний, з ним проблем немає", - заявив Алексєєв.

Він зазначив, що 44-й з'їзд КПУ відбудеться 18-19 червня в Міжнародному центрі культури та мистецтв у Києві. На з'їзд прибудуть близько 1 тис делегатів і близько 40 делегацій від зарубіжних комуністичних партій. Зокрема, делегація від КПРФ прибуде на чолі з лідером Геннадієм Зюгановим.

На з'їзді, крім звітно-виборних питань, також будуть затверджені нова редакція програми і зміни до статуту партії. За словами Алексєєва, необхідність зміни статуту пов'язані з проблемами, що мали місце у деяких організаціях, зокрема, кримській.

Датою реєстрації КПУ, як зазначено на офіційному сайті Міністерства юстиції, є 5 жовтня 1993 року. З тих пір її очолює Симоненко.

Зараз ви читаєте новину «У Компартії запевняють, що не виженуть Симоненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути