середа, 15 червня 2011 11:02

КПУ побачила, як радянська армія "очистила" Західну Європу від фашистів

КПУ побачила, як радянська армія "очистила" Західну Європу від фашистів

Комуністична партія проводитиме по всій країні громадські трибунали над тими, хто хоче зробити героями фашистських колабораціоністів. Крім того, комуністи заявили, що "радянські війська звільнили не тільки Радянський Союз від фашистської орди, але і всю Західну Європу".

Як повідомила прес-служба Компартії, про це з парламентської трибуни заявила народний депутат від КПУ Катерина Самойлик.

"Хочу сказати, що фракція Компартії, як і Комуністична партія в цілому, вже прийняла рішення на своїх політичних засіданнях, партійних бюро про те, що ми відзначаємо особливо цей день (22 червня – ред.), день початку великої трагедії минулого сторіччя в нашій державі", - сказала Самойлик.

За її словами, комуністи вже почали проводити громадські трибунали над тими, "хто хоче в ранг героїв звести тих, хто воював і допомагав фашистам".

Народний депутат підкреслила, що Компартія проведе 22 червня мітинги-реквієми в пам'ять про жертв фашистської навали.

"Ми уже для себе визначилися з тим, що ми проведемо в ці дні мітинги-реквієми. Ми в цей день рівно о четвертій годині ранку, коли почали падати бомби на Київ, на Севастополь, коли стікала кров'ю Брестська фортеця, разом з онуками і правнуками переможців, разом з дітьми-війни, яких на сьогодні позбавили можливості одержувати державну підтримку, ми покладемо квіти до монументів слави, ми покладемо вінки зі свічками до Дніпра-Славутича", - додала Самойлик.

"Невідомо, де була б Європа, якби не радянські війська, які не тільки Радянський Союз звільнили від фашистської орди, але і всю Західну Європу", - резюмувала комуністка.

Зараз ви читаєте новину «КПУ побачила, як радянська армія "очистила" Західну Європу від фашистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути