середа, 08 червня 2011 11:45

У Компартії просять закрутити гайки "Свободі" та "Тризубу"

У Компартії просять закрутити гайки "Свободі" та "Тризубу"

Комуністи Львівської області звернулись до своїх парламентських колег із фракції КПУ з проханням заборонити рішенням Верховної Ради діяльність ВО "Свобода", "Тризуб" та "Автономних націоналістів".

Як повідомили у прес-службі Компартії, львівських комуністів змусило написати подібну заяву "загострення політичної ситуації в суспільстві".

За їхніми словами, якщо зараз не зупинити представників вище названих організацій, які "організовують масові побоїща ветеранів Великої Вітчизни та інакомислячих, закликають до насилля, завтра буде пізно".

"Ми просимо вийти з законодавчою ініціативою до Верховної  Ради України про заборону, з кримінальною відповідальністю, організацій: ВО "Свобода", "Тризуб", "Автономні націоналісти", - зазначили партійці.

Крім того, на їхню думку, слід провести перевибори в тих місцевих радах, де "депутати приймають рішення та заяви із закликами до насильства, відміни державних законів та рішень, організовують масові побоїща та безчинства". У КПУ уточнили, що йдеться про Галичину.

Зараз ви читаєте новину «У Компартії просять закрутити гайки "Свободі" та "Тризубу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути