четвер, 15 грудня 2011 21:57

У колишній камері Тимошенко був чайний сервіз і кондиціонер
5

Фото: Фото: censor.net.ua

У камері, де перебувала екс-прем'єр Юлія Тимошенко, до переведення в медичну частину СІЗО, належні санітарно-побутові умови. Про це йдеться у зверненні помічника голови Державної пенітенціарної служби Ігоря Андрушко. Він офіційно повідомив, що "поки Тимошенко знаходиться в палаті медико-санітарної частини Київського СІЗО".

"Зокрема, ця палата обладнана відповідними сучасними ліжками, меблями, сучасним телевізором, чайним сервізом, приміщення добре освітлюється, провітрюється, є холодна і гаряча вода, у робочому стані душова кабіна, сантехнічне обладнання, кондиціонер", - розповів чиновник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко хоче провчити "тварину", яка відзняла камеру Тимошенко

Андрушко підтвердив, що "в камері, де раніше була Тимошенко, дійсно проводились певні ремонтні роботи, зокрема було замінено вікна й радіатори опалення".

"Як додаткове роз'яснення інформую, що проведення ремонтних робіт у житлових приміщення установ ДПТС України - це результат планомірної роботи персоналу установ у рамках виконання доручення керівництва пенітенціарного відомства", - запевнив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко після лікування планують перевести у камеру єврорівня

У свою чергу прес-секретар Тимошенко Марина Сорока, з посиланням на слова Сергія Власенка, який має доступ до екс-прем'єра в СІЗО, заявила "Українській правді", що "ця зразково-показова камера, яку зараз намагаються підсунути громадськості, не має до Тимошенко жодного відношення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко перевели в іншу камеру, щоб вона не почула вітань з Днем народження - Власенко

"Ця камера № 242 була в жахливому стані, там була поламана підлога і т. д. Юлію Тимошенко перевели з неї, ще напередодні Дня народження в іншу камеру, а потім у палату медсанчастини СІЗО. А цю камеру № 242 спішно відремонтували, до приїзду Європейської комісії з протидії тортурам", - зазначила прес-секретар.

Зараз ви читаєте новину «У колишній камері Тимошенко був чайний сервіз і кондиціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути