пʼятниця, 25 листопада 2011 14:41

Тимошенко перевели в іншу камеру, щоб вона не почула вітань з Днем народження - Власенко

Тимошенко перевели в іншу камеру, щоб вона не почула вітань з Днем народження - Власенко

У неділю о другій годині дуже багато людей прийде до слідчого ізолятора, щоб спробувати хоч якось поздоровити Юлію Тимошенко з Днем народження. Про це заявив заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Я сподіваюсь, що прийде багато музикантів заспівати під стінами в'язниці. Всі ми розуміємо, як боляче і страшно, коли такий день людина вимушена зустрічати за ґратами. Я вважаю, що будь-яка зірка, у якої є серце і душа, прийде сюди і заспіває, як це робили у важкі часи Майдану. Це позиція кожної людини", - сказав Турчинов.

Він переконаний, що люди принесуть квіти, але Тимошенко, безумовно їх отримати не зможе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На день народження Тимошенко під СІЗО їй заспівають Пономарьов і Чубай

"Зараз влада перекрила вулицю Дегтярівську (де знаходиться Лук'янівське СІЗО - ред.) і почала незрозумілий ремонт. Там стоять 3 працівника. У той же час міліція перекрила вулицю. У мене є така підозра, що весь ремонт буде поширюватися на весь цей екватор. Переляк влади настільки сильний, що краще ніж ремонт, паркан, міліція, "Беркут" вона для зриву масових акцій не вигадала", - наголосив Турчинов.

У свою чергу адвокат Тимошенко бютівець Сергій Власенко повідомив, що сьогодні ув'язнену терміново перевели в іншу камеру з невідомих причин.

"Вочевидь це пов'язано з тим, що в неділю люди прийдуть висловити співчуття до того, що відбувається із Юлією Тимошенко як символом демократії в Україні. Її переселили дуже далеко вглиб приміщень, які є в Лук'янівському СІЗО, щоб вона не дай бог не почула тих людей, які прийдуть її поздоровити з Днем народження", - сказав він.

Відповідаючи на питання про умови утримання Тимошеко, Власенко відмітив: "Наскільки я зрозумів, камера звичайна, вона нічим не відрізняється від попередньої".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко перевели в іншу камеру, щоб вона не почула вітань з Днем народження - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути