Ексклюзиви
неділя, 03 листопада 2013 19:28

У Кличка великі шанси на перемогу в президентських виборах - політолог

У Кличка великі шанси на перемогу в президентських виборах - політолог
Фото: poltava.pl.ua

Політолог Сергій Таран переконаний, що лідер УДАРу Віталій Кличко вірно зробив, що почав формувати передвиборчий штаб. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Це не зарано, але питання, наскільки це серйозний штаб. Бо він може організовувати тури, що є правильним. А інша справа - чи будуть вони створювати мережі захисту результатів виборів", - наголосив він.

Окрім того, за його словами, "серйозність намірів Кличка вимірюється наявністю спротиву в разі фальсифікацій у другому турі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині закривають туберкульозні відділення

"Бо на те, щоб Кличко виграв – є великі шанси, про що свідчать опитування. Йому варто буде захищати результат. А те, що інші ще не почали, то це погано. Враховуючи те, що наступні президентські вибори будуть складними та знаковими, то я вважаю, що не те, що рано, а пізно почали формувати штаби", - резюмував він.

Лідер політичної партії УДАР Віталій Кличко почав формування передвиборчого штабу для участі в президентських виборах 2015 року. При цьому лідер УДАРу не зміг відповісти на запитання, чи зніме він свою кандидатуру з президентських перегонів, якщо екс-прем'єр Юлія Тимошенко вийде на волю і візьме участь у виборах.

Також він оголосив, що балотуватиметься в президенти 2015 року 24 жовтня у Верховній Раді. Того дня Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до Податкового кодексу щодо обліку і реєстрації платників податків. У фракції УДАР заявили, що це є провокацією проти її лідера і може стати перешкодою для Кличка під час балотування на президентських виборах. Ухвалений закон містить поправку, згідно з якою "у разі, якщо особа має право постійного проживання на території іноземної держави, вона (особа) вважається такою, яка не проживає в Україні".

Зараз ви читаєте новину «У Кличка великі шанси на перемогу в президентських виборах - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

210

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути