Ексклюзиви
неділя, 03 листопада 2013 18:24

Костусєв мав покласти заяву на стіл ще три роки тому - експерт

Костусєв мав покласти заяву на стіл ще три роки тому - експерт
Фото: comments.ua

Політолог Кость Бондаренко вважає, що мер Одеси Олексій Костусєв мав написати заяву про складання повноважень одеського міського голови ще три роки тому. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Він мав цей крок зробити ще три роки тому, бо він був не найкращим мером Одеси. Кілька разів була інформація про те, що його змушували до підписання заяви", - сказав експерт, коментуючи заяву про складання повноважень Костусєвим.

"Останньою краплею стало те, що заарештували Ігоря Маркова, який був надзвичайно близьким до мера, і тісно співпрацював з ним. Тому в даному випадку це продовження справи Маркова, але в політичній площині", - підкреслив він.

Окрім того, політолог наголосив, що не бачить щораз передумов до того щоби Костусєв зараз виїжджав із країни та просив політичного притулку. Також він додав, що місто поки лишиться без мера, "можливо до кінця 2015".

Нагадаємо, мер Одеси Олексій Костусєв написав заяву про складання повноважень одеського міського голови. Скандального мера вважають одним із друзів нещодавно заарештованого екс-депутата Ігоря Маркова. Раніше Одеська облорганізація "Свободи" звернулася до ГПУ та МВС з проханням провести перевірку причетності Костусєва "до протиправної діяльности Ігоря Маркова".

Зараз ви читаєте новину «Костусєв мав покласти заяву на стіл ще три роки тому - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути