четвер, 06 червня 2013 13:07

У Києві до РУВС принесуть півсотні червоних шапочок

У Києві до РУВС принесуть півсотні червоних шапочок
Правоохоронці з'ясували, що у Горіну кидав сніжками невідомий, який був у червоній шапочці. Фото: rusrep.ru

7 червня об 11:00 від метро "Арсенальна" розпочнеться урочиста хода червоних шапочок до Печерського РУВС (вул. Московська, 30). Усі учасники акції будуть одягнені у червоні шапочки на будь-який смак.

Причиною акції стало те, що нещодавно у кількох громадських активістів працівники міліції Печерського РУВС провели обшуки. Вони перерили всі речі людей, аби знайти саме цю червону шапочку. На думку міліціонерів, саме вона є доказом участі у закидуванні сніжками депутатів Партії регіонів 2 квітня під Верховною Радою.

Саме тому Чорний Комітет та Комітет Визволення Політв'язнів вирішили урочисто принести до Печерського РУВС червоні шапочки різного виду, щоб у міліції могли самі вибрати, яка саме їм потрібна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За неправдиве повідомлення про скоєння злочину та підробку доказів Горіну хочуть посадити на 5 років

"Ми чітко усвідомлюємо, що наявність червоної шапочки - це страшний кримінальний злочин, тому від працівників МВС можна очікувати будь-який дій, - каже активіст Чорного Комітету Богдан Тицький. - Почалося слідство, допитали більше 1000 чоловік, переглянули купу відео з усіх імовірних камер. Нічого толком не змогли з'ясувати. Єдине, що з'ясували, що саме у Горіну кидав сніжками невідомий, який був у червоній шапочці. На днях були обшуки у кількох активістів, і мєнти перерили всі речі, щоб знайти червону шапочку. Міліція бігає в агонії. Вони стверджують, що наявність у громадянина червоної шапочки є прямим доказом участі в закидуванні депутатів ПР 2 квітня під Радою. Якщо міліції так треба ця червона шапочками, то ми її принесемо. І не одну, а багато, на будь-який смак і хай не бігають з абсурдними обшуками до людей".

Активісти обіцяють принести з півсотні червоних шапочок різних стилів і фасонів - кепки, берети, в'язані, саморобні з підручних засобів і навіть плавальні.

Зараз ви читаєте новину «У Києві до РУВС принесуть півсотні червоних шапочок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути