понеділок, 22 червня 2009 14:16

У Кабміні прокинулися: Тимошенко затвердить графік фінансування Євро-2012

У Кабміні прокинулися: Тимошенко затвердить графік фінансування Євро-2012

Кабінет Міністрів України має намір прийняти план-графік фінансування підготовки до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це заявила Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко, відкриваючи чергове засідання Кабінету Міністрів.

Тимошенко повідомила, що Кабмін розгляне питання оптимізації програми підготовки до Євро-2012. "Ця програма дасть нам можливість чітко розраховувати, що до грудня місяця ми підготуємо 4 міста України до участі в Євро-2012", - сказала Прем"єр.

Крім того, вона відзначила, що Кабмін має намір розглянути необхідний об"єм будівельних робіт для НСК "Олімпійський", а також розглядатимуться нормативні документи для підготовки Львова до проведення чемпіонату Євро-2012.

Нагадаємо, що УЄФА дала термін до кінця листопада привести міста Донецьк, Харків і Львів до вимог, які відповідають європейським стандартам. Зокрема, це стосується аеропортів, автобанів і готелів. Таке рішення прийняв Виконком УЄФА, котрий пройшво 12-13 травня в Бухаресті.

Ліга, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Кабміні прокинулися: Тимошенко затвердить графік фінансування Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути