четвер, 14 травня 2009 15:32

УЄФА дав Україні півроку на підготовку для "очищення совісті"

УЄФА дав Україні півроку на підготовку для "очищення совісті"
В УЄФА вирішили, що Євро-2012 пройде в України лише у двох містах, однак для "очищення совісті" дали українським містам ще півроку.

Журналіст провідного французького видання "L"Equipe" Ерік Шампель, який супроводжував президента УЄФА Мішеля Платіні під час його візитів до України, вказує на те, що Євро-2012 пройде у двох українських містах - Києві та Львові.

"Україна просто не виправдала очікувань УЄФА. Чемпіонат окрім Києва отримає також Львів, з тієї причини, що він знаходиться найближче до Польщі і вболівальникам буде зручно туди добиратися з Польщі", - зазначив Шампель виданню "Dziennik".

На думку Шампеля, президент УЄФА повертався з Києва щоразу у гіршому настрої.

"Платіні був приголомшений тим, що побачив на Україні. Він не вірить, що міста встигнуть з підготовкою. За півроку УЄФА проведе перевірку та зважиться на два українських міста", - вважає Шампель.

Додамо, що у своєму матеріалі за день до початку роботи Виконавчого Комітету УЄФА у Бухаресті Шампель написав, що члени Виконкому затвердять чотири польських та два українських міста господарями Євро-2012.

Однак і після оголошення рішення УЄФА, Ерік Шампель не відмовляється від своїх слів.

Нагадаємо, що Виконком прийняв рішення, згідно якого право проводити матчі отримали чотири польських міста і Київ, а Донецьку, Львову та Харкову необхідно до 30 листопада виконати ряд умов.

2012ua.net, ТСН

Зараз ви читаєте новину «УЄФА дав Україні півроку на підготовку для "очищення совісті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути