Ексклюзиви
пʼятниця, 13 травня 2011 12:59

У Генпрокуратурі кажуть, що адвокати Луценка продовжують читати його справу

У Генпрокуратурі кажуть, що адвокати Луценка продовжують читати його справу

Адвокати Луценка не підписали документ про відмову від ознайомлення з матеріалами кримінальних справ, порушених проти екс-міністра.

Про це під час виступу у парламенті сказав заступник генерального прокурора Анатолій Пришко.

За його словами, до Генпрокуратури справді 6 травня надійшла заява захисників екс-міністра внутрішніх справ про відмову від ознайомлення з кримінальними справами.

"Однак до цього часу захисники екс-міністра не прибули до Генпрокуратури та не підписали відповідні процесуальні документи, що свідчить про затягування з ознайомленням з матеріалами кримінальної справи", - пояснив Анатолій Пришко.

За його словами, через це слідчий Генпрокуратури зробив подання до Печерського райсуду про обмеження терміну ознайомлення з матеріалами справи захисників Луценка.

"І Печерський суд вирішив, що захист Луценка має завершити ознайомлення з кримінальними справами до 16 травня. Після завершення цього терміну слідчий отримає право передати справу до суду", - додав Анатолій Пришко.

Раніше адвокати екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценко передали до Генпрокуратури заяву про завершення ознайомлення з матеріалами кримінальної справи.

Екс-міністр внутрішніх справ оголосив голосування на знак протесту проти свого утримання під вартою. На даний час він перебуває на стаціонарному лікуванні у столичній лікарні швидної допомоги.

Зараз ви читаєте новину «У Генпрокуратурі кажуть, що адвокати Луценка продовжують читати його справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути