Ексклюзиви
пʼятниця, 13 травня 2011 08:49

Луценко: Янукович розправляється з опонентом

Луценко: Янукович розправляється з опонентом

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко впевнений, що влада зводить з ним рахунки, залишаючи його під вартою.

Про це він заявив в інтерв'ю "Комерсант-Україна" "Я захищаюсь тим, що мені залишилося", перебуваючи в Київській міській клінічній лікарні швидкої допомоги.

"Думаю, більшість розуміє, що, незалежно від формальних деталей, причина полягає в політичній розправі Януковича над опонентом", - уточнив він.

Відповідаючи на питання, чи причетний до порушення проти нього кримінальної справи віце-прем'єр Борис Колесніков, який, як відомо за часів Луценка кілька місяців пробув у СІЗО, екс-міністр зазначив, що не схильний "обговорювати на сторінках преси відносини з ображеними".

"Реабілітація за допомогою ГПУ - примітно, що за підписом прямого керівника моїх слідчих, - лідерів кілерських бригад, вбивць, організаторів наркотрафіків і злодіїв може створити дуже велике листування з не улюбленим ними екс-міністром внутрішніх справ", - додав він.

Екс-міністр також нагадав, що його захист вже ознайомився з матеріалами кримінальних справ.

"І відразу ж направив на ім'я генпрокурора Віктора Пшонки клопотання про зміну мені запобіжного заходу з арешту на підписку про невиїзд. Оскільки абсолютно всі, навіть надумані, причини мого утримання в камері вичерпані. У відповідь - мовчанка. Направили навіть звернення президенту як гаранту Конституції, прав громадян. Відповідь - та сама", - розповів Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: Янукович розправляється з опонентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути