понеділок, 23 квітня 2007 11:14

У Донецьку з"явилися плакати з Януковичем (ФОТО)

Минулими вихідними у Донецьку невідомі розклеїли по всьому місту плакати, які звинувачують главу уряду Віктора Януковича у різкому підвищенні тарифів на послуги ЖКГ.

На одному з плакатів прем"єр зображений на тлі квитанції з сумою місячного платежу, що перевищує 400 гривень. На іншому плакаті Янукович в образі червоноармійця, що закликає записатися добровольцем, грізно запитує: "Ти заплатив за новими тарифами?!".

Антипрем"єрські листівки виготовлені кустарним способом на хорошому папері, але з поганою якістю друку. Плакати не містять вказівки на замовника, тираж і друкарню, що надрукувала цю сумнівну продукцію.

Керівник прес-служби ДОО Партії регіонів Ігор Чичасов заявив, що це робота політичних опонентів.

"Жодна політична сила не заявляла, що це зробили вони. Все це зроблено "по-чорному"- на плакатах немає ні логотипу, нічого. Незрозуміло, на кого подавати до суду. Залишимо це на совісті наших політичних опонентів", - відзначив Чичасов, повідомляє Остров.


Зараз ви читаєте новину «У Донецьку з"явилися плакати з Януковичем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути