середа, 29 травня 2013 20:08

У Донецьку зараз дуже високі опозиційні настрої - "свободівець"

У Донецьку зараз дуже високі опозиційні настрої - "свободівець"
За словами "свободівця", саме жителі Донбасу найгостріше відчувають себе кинутими й ображеними. Фото: ipress.ua

Саме на Сході України почнеться нова хвиля опозиційних протестів.

Так вважає народний депутат від фракції "Свобода" Андрій Іллєнко, про що він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Очевидно, що в тому ж Донецьку є дуже багато людей, які підтримують опозицію, - говорить політик. - Їхня кількість постійно зростає. Власне, це такі ж громадяни України, як і кияни, львів'яни чи полтавці. Тож чому вони не мають права висловити, скажімо, свою політичну позицію і поряд із лідерами опозиції вийти на вулицю?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо влада діятиме "дурнувато—топорним методом", як у 2004 році, то підвищить рейтинг опозиції - Стецьків

За словами "свободівця", саме жителі Донбасу найгостріше відчувають себе кинутими й ображеними.

"У Донецьку зараз дуже високі опозиційні настрої. Насправді, на мою думку, саме на Сході України почнеться нова хвиля протестів. Тому що саме там люди відчувають себе ображеними, кинутими. Вони відчувають, що у них забирають їхні соціальні права. А це найгостріше відчувається саме там", - переконаний Іллєнко.

Він також наголосив, що донеччанам уже набридли постійні розповіді "регіоналів" про покращення, а тепер уже й про так званих фашистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо опозиція "дотисне", то ситуація дійде до такого стану, як у жовтні 2003 — Безсмертний про акцію у Донецьку

"Їм уже набридла ця безкінечна балалайка Партії регіонів, яка спочатку три роки розповідала про те, яке в нас шалене покращення йде. Потім, коли всі зрозуміли, що їм уже самим стає смішно від того, що вони розповідають ці небилиці абсурдні, то почали говорити про загрозу фашизму. Коли вже не стало чого їсти, уже про покращення не порозповідаєш далі, значить треба тепер антифашизм починати розкручувати. Я думаю, що людям це вже набридло, і в тому ж Донецьку дуже багато людей сьогодні у своїх симпатіях на боці саме опозиції", - резюмував нардеп.

Нагадаємо, 31 травня у Донецьку Об'єднана опозиція планує провести черговий свій марш і мітинг у рамках всеукраїнської акції протесту "Вставай, Україно!".

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку зараз дуже високі опозиційні настрої - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути